Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan / Vs: O: Tikka T1x .22lr 16" piippu
« Uusin viesti kirjoittanut grzzle eilen kello 22:39 »
Up
2
Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan / Vs: O: Vortex viper pst gen 2 3-15x44
« Uusin viesti kirjoittanut grzzle eilen kello 22:38 »
Up
3
Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan / Vs: O: boyds pro varmint tukki
« Uusin viesti kirjoittanut saku_s-t eilen kello 22:18 »
Vielä hakusessa

Lähetetty minun AC2003 laitteesta Tapatalkilla

4
Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan / O:Sako .222 magnum lipas
« Uusin viesti kirjoittanut RamiVisulaaka eilen kello 18:17 »
Apuja kaivattais! Vanhaisäntä on laittanut lippaan "talteen", joten olisin sellaist vailla. Ilmotelkaahan jos löytyis jostain ylimääräinen!
5
Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan / M Tanfoglio p19
« Uusin viesti kirjoittanut Peränkävijä eilen kello 17:57 »
McKeow:in entinen rippikouluiän reilusti ohittanut Tankku joutaisi kaapista tilaa viemästä koska miliisi ahdistelee harrastustodistuksen suhteen.
Ase on ollut käytössä ja se näkyy ulkoasussa. Liipasinkaaren muotoa on muutettu jotta ase istuu nykyaikaisiin telineisiin ja koteloihin paremmin. Aseeseen on myös vaihdettu koko luisti jonka e.m. herra on käsin sovittanut. Pikku modia aseesta siis löytyy, mutta sen ei pitäisi vaikuttaa luokitukseen koska aseella on kuulemma SRA SM-mitaleillakin oltu aikanaan. Liekö sisuskalujakin rassailtu jonkin verran, koska ase on kaikin puolin kuin kassakaappi eikä väljiä tunnu missään.
Itse olen tuolla ampunut n.1000 laukausta.

Mukaan:
- 4kpl 75 CZ -yhteensopivia 15(16) kudin lippaita. 1 musta ja 3 kiiltävää. Näiden historian ja punaiset followerit huomioiden todennäköisesti toimintavarmuuteen tuunattuja yksilöitä nämäkin. Lippaille on oma säilytystasku.
- Noin 5 kertaa käytetty tarravyö jossa aseen mukana tullut kotelo (SRA) ja kaksi käytännössä käyttämätöntä lipastelinettä.
- vähän vajaa 500 tehdaskutia. Noin lippaallinen S&B ja loput Magtech.
- Jos haluaa niin kaikki löytyvät hylsyt jne turha kama mitä kivääriampuja ei tarvitse. Archipelagon luoteja puoli pussia jne.

Tosiostajalle järjestynee koeammunta keski-suomalaisen pellon reunalla.

Vaatii TT3 hankintaluvat.
HP:t: Ase 300€ + vyö kamoineen 100€ + paukut 100€.
Jos joku haluaa aseen ilman paukkuja niin joutuu odottamaan että myyn ne ensin koska pistoolin lupia ei itselle jää.
Kuukauden päästä ase menee alihintaan vaihdossa, joten pakkomyynnistä huolimatta huonoimmille tarjouksille kannattaa nauraa ihan yksinään vaan.

Vaihdossa voi tyrkyttää 6,5mm kivääriin sopivaa tarviketta:
- Vaimentajaa ja/tai suujarrua Tikan kierteellä (5/8 -24). Tulossa rosteripiippuun, joten musta ei ole uusi hopea, mutta nekin huomioidaan.
- Kunnollista bipodia.
- Hitaamman pään kivääriruuteja.
- HYVIÄ 6,5 mm alle 150gr luoteja tarpeeksi isoissa määrissä että jaksaa latauksen etsiä.
- 6,5 Cm kerran ammuttuja/ampumattomia Lapuan pieninallisia hylsyjä.
6
Aseet / Vs: A-Tec vaimentimen kuori katkesi koko vaimentimen ympäri?
« Uusin viesti kirjoittanut Peränkävijä eilen kello 17:31 »
Pönttöhalki ja latauksesta ehtii palaa 87%  ;D

Yhtään ei arvaa mikä sen rikkoi. Sain 30-06 tikkaankin aikanaan asesepältä ohjeeksi, että ravistele vaimennin välillä tyhjäksi palamattomasta ruudista. Muuten kuulemma lähtee joku kerta metallivaimennin kauas. Tai ainakin osa siitä.
7
Aseet / Vs: Sako S20
« Uusin viesti kirjoittanut Jullimus eilen kello 17:21 »
Ei ollu Ossi kovin tyytyväinen... Trg patruunalla saatiin tarkkuuslupaus lunastettua kuitenkin.

https://www.youtube.com/watch?v=XGyWNQpG6-Q&ab_channel=ozziereviews
8
Optiikka / Vs: Kiikareitten ominaisuudet vs hinta...
« Uusin viesti kirjoittanut MaR eilen kello 17:15 »
Konteksti on kiikaritähtäimessä mielestäni aika tärkeää. Tällä foorumilla painopiste on sotilastarkka-ammunnassa. Tässä kontekstissa tietyt ominaisuudet ovat tärkeämpiä kuin toiset. Samoin kuten metästyksessä että normaalissa kasa-ammunnassa molemmissa painotetaan omia ominaisuuksiaan.

Täältä tulikin jo monta hyvää yhteenvetoa sotilasammunnassa vaadittavista kiikaritähtäimistä ja kertauksena:
- FFP
- Mrad naksut & ristikko mrad jaollinen
- itselle sopiva ristikko, oli se sitten joulukuusi tai MSR2 tai mikä tahansa monista vaihtoehdoista

Muut ominaisuudet menee aika pitkälti maun mukaan. Myös joku voi pärjätä noista poikkeavalla kalustolla. Kuitenkin sotilastarkka-ammunnan kontekstissa mahdollisuus etäisyyden mittaukseen sekä tehokkaaseen korjauksen tekemiseen ovat mielestäni kriittisiä.

Hintatasosta: Vortexilta löytyy kokemusperäisesti todella hyviä putkia hintaansa nähden. Tähän mennessä olen uskaltanut näitä suositella uusille ampujille. Itseltä löytyi aikaisemmin PST gen 1 6-24. Nykyisin löytyy kaksin kappalein PST gen2 5-25 ja vortexin razor hd 1-6. Varsinkin PST sarjan osalta kehitys oli huikea ensimmäisestä toiseen generaatioon siirryttäessä. Kaikki omianisuudet paranivat putkessa. Gen 2 pst on vertailukelpoinen ominaisuuksiltaan aikaisemmin useiden tonnien putkien kanssa. Vähän se silti jää jälkeen. Kuitenkaan käytännössä eroa ei ole aivan hirveästi.

Päätin puolisen vuotta sitten ostaa itselleni valmistujaislahjaksi premium- tasoisen putken. Steinerin M7xi 4-28 MSR 2 ristikolla. Tämä meni pääasiallisen tarkkuuskiväärini päälle. Tämä on omiin vaatimuksiini parasta, mitä olen löytänyt. Kuitenkin käytän vielä samaan aikaan PST gen 2 putkea toisen kiväärini päällä. Mikäli emme mene ylipitkille matkoille, niin voin kuitenkin sanoa, että yksikään osunut laukaus ei olisi jäänyt ampumatta vaikka olisinkin käyttänyt vortexia. Oli se sitten tauluille tai jaster pelteihin / pieniin haastemaaleihin missä olosuhteessa tahansa. Kuitenkin Steinerissä on ominaisuuksia, joista nautin käytössä ja käytännössä. Sillä näkee paremmin ja laajemmin. Siinä on parempi ristikko tarkkan ampumiseen. Kiikarissa on enemmän naksuja käytettävissä sekä laaja suurennosalue. Olen todella tyytyväinen uuteen putkeen, mutta samalle en myös näe tarvetta päivittää toisen kiväärin gen 2 pst putkea parempaan.

9
Optiikka / Vs: Kiikareitten ominaisuudet vs hinta...
« Uusin viesti kirjoittanut Ippe69 eilen kello 17:10 »
Tätähän voisi lähestyä myös gallupin muodossa. Kuinka moni on valittanut, että

a) on ostanut liian hyvän putken
b) on ostanut liian huonon putken

Todennäköisemmän lopputuleman perusteella voi sitten päätellä, kumpi on suurempi riski, ja suunnitella hankinta sen mukaan.

On noita useamman tonninkin putkia käytettynä myynnissä, joten syystä tai toisesta ei ole miellyttänyt. Ja sellaisessa arvo tippuu kaupantekohetkellä yhden Falconin verran.
En väitä että niissä menisi rahat hukkaan, mutta pitäisi ainakin olla hyvin tietoinen mitä haluaa ennenkuin sellaista ostaa. Ellei sitten ole painetta tilillä...
Falconissa arvo tippuu 100-150 euroa uusi vs. pari vuotta vanha, tonnin vortexissa ehkä tuplat. Omalta kohdalta olen myös huomannut, että aika monta kiikaria saa olla ennenkuin on tarvetta alkaa niitä myymään, aina joku ase on sellaista vailla. Tällä systeemillä on hyvä päivittää kalustoa asteittain sitämukaa kun harrastus menee vakavammaksi.
10
Brownells / Vs: Viimeisimmät tarjouksemme
« Uusin viesti kirjoittanut Brownells Finland Oy eilen kello 14:38 »


Varastotuotteita saapui USA:n varastoon lisää, joten tarjouksessa nyt 5000 tuotetta!

Nämä eivät tämän päivän lähetykseen enää ehdi. Seuraava lähetys lähtee 2.2 USA:sta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10