Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Aseet / Vs: sulkuväli
« Uusin viesti kirjoittanut Markus tänään kello 21:23 »
Huomaa kyllä mitä tälläinen liikkumisen rajoittaminen aiheuttaa suomalaisen miehen käyttäytymiselle.
2
Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan / Vs: Benelli M2 jatkomakasiini 10&11 ptr 99,-/kpl
« Uusin viesti kirjoittanut Ile__ tänään kello 20:52 »
Kaikki myyty
3
Ballistiikka ja jälleenlataus / Vs: 338 LM lataus
« Uusin viesti kirjoittanut Poikanen tänään kello 19:18 »
Mikä tälle kaliberille olis hyvä täyssupistava perusholkki. L.E. Wilson/Sinclair luodinasetusholkki tälle tuli joskus ostettua eBaystä, joten mielellään ei settiä. Jossain vaiheessa tulee Wilsonin kaulasupistusholkki, mutta vois lähteä liikkeelle täyssupistusholkista. Onko Wilsonin holkista kellään kokemusta?

Katselin myös vähän vihtavuoren latausdataa ja Barnesin LRX 265gr data löyty ainoastaan N565 ruudille, mutta mie käyttäisin mieluummin N100 sarjaa. N160 olis oikein näppärä ko tuo nykyinen .260 rem syö samaa ruutia 136gr Scenar-L:n kanssa, mutta onkohan tuo aavistuksen liian nopea. Mitenkä tuolle N100 sarjan ruudeille vois haarukoida turvallisen latauksen?
4
Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan / Melkoinen läjä erilaisia luoteja alkaen 0,08€ kpl
« Uusin viesti kirjoittanut haivula tänään kello 19:13 »
Lupailin autella perikuntaa ase- / muitten niihin liittyvien romujen myynnissä. Luotien osalta sovittiin, että minä ostan ne pois ja myyn sitten pikkuhiljaa niitä foorumeilla. Kerroin mitä voin maksaa ja mitä niistä voisi saada, jos kaikki menee kuin Strömsöössä. Ymmärsivät että tämä on helposti vuodenkin projekti ja että erotuksesta ei satojen tuntien työmäärälle paljoa palkkaa jää.

Luoteja on paljon ja ennen kaikkea lähes sataa eri sorttia (osa vielä mysteeripusseissa), joten kerralla myyntiin laitto voi olla liian hankalaa. Yksi perikunnan muuta tavaraa hakenut asiantuntija totesi, että läjässä paljon semmoisia kuulia, joista voi melkein kaupan hinnan pyytää. Toisaalta osalle ei välttämättä ottajia löydy. ”Strömsöö”-arviossani en tämmöstä osannut huomioida. Ikävä kyllä en sen tarkemmin ehtinyt kysyä mitkä oli näitä helposti myytäviä kuulia.

Laitan kuitenkin kaikki myyntiin kerralla, mutta pistän kaikkiin aluksi ”helposti myytävien” hinnan. Tuleepa samalla selvitettyä, onko siellä edes semmoisia.

Jos listalla on kiinnostavia kuulia, joissa mielestäsi hinta on kohdillaan niin laita sähköpostia viestin lopussa olevaan sähköpostiosoitteeseen. Ei siis mitään tarjouksia tmv. vaan pelkästään ostoilmoituksia. Nyt sen verran vielä muuta hommaa tuon pesän kanssa, että en kovin paljoa mitään myyntivääntöä ehdi tehdä. Em. asiantuntija suositteli, että tässä tilanteessa ehkä kannattaisi laittaa luodit myyntiin vasta kesällä, mutta kokeillaan nyt tällä lailla ensin.

Alla linkki listaan luodeista, jossa luotien määrä / arvio siitä ja halvin löytämäni hinta kaupassa (minkä löysin), ko. hinta * 0,80 ja hinta per 100 (jos luoteja vähintään sen verran). Hinta jokaisessa luodissa siis nyt 80% kaupan halvimmasta hinnasta (minkä löysin). Jos luoteja on alle sata, niin se on minimimäärä minkä myyn. Muuten minimiyksikkö on 100 luotia. Hintaan päälle postimaksu (isommissa määrissä ilmainen postitus). Hinnan olen katsonut 100 kappaleen mukaan (en siis tuhannen, enkä sadantuhannen 😊)

https://drive.google.com/file/d/1ujnJ-7r9ufR9ZAKEix_92prIwgBa17AK/view?usp=sharing

Tilauksen siis voit laittaa osoitteeseen:

koo.haivula(ättiä)gmail.com

Sähköpostiviestin otsikkona voisi olla, vaikka luodin tiedot, niin pysyisin varmaan paremmin kärryillä, jos kauppoja tulisi vaikka useampi.

Vähän sekavasti selitetty taas, mutta toivottavasti sai jotain selkoa. Taulukossa voi olla virheitäkin, eli tarkastan kyllä määrän jne. ennen kauppoja.

ps. jos myynti-ilmossa on jotain pielessä niin voi vaikka yv:lä vinkata.
5
Tarkka-ammuntakisat ja -kurssit / Vs: Häyhä TA SM 2020 ajankohta (siirtyy 2021?)
« Uusin viesti kirjoittanut LSa tänään kello 19:09 »
Resulin yhteydenoton mukaan tässä taitaa koronan ansiosta käydä niin, että kisat siirtyvät vuodella.
6
Resulin yhteydenoton mukaan tässä taitaa koronan ansiosta käydä niin, että kisat siirtyvät vuodella.
7
Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan / Vs: O: JJ-93 TA-tukki
« Uusin viesti kirjoittanut pess1 tänään kello 18:43 »
Vieläkin haussa, hakuammuntaa mutta kiire ei ole..
8
PAUTAC / AICS lippaat ja Atlasworxs alaraudat
« Uusin viesti kirjoittanut mjpaanan tänään kello 18:08 »
PAUTAC verkkokaupasta saat laadukkaat MDT lippaat sekä Atlasworxsin alaraudat Tikka T3/T3x SA ja LA, CTR ja Remington 700 SA ja LA.
Näillä päivität kiväärisi käyttämään kestäviä ja varmatoimisia AICS lippaita!

https://pautac.fi/tuote-osasto/asetarvikkeet-ja-varusteet/lippaat/
9
Aseet / Vs: sulkuväli
« Uusin viesti kirjoittanut JKu tänään kello 17:39 »
Onko tänne tullut syöpä?

Valitettavasti paikoitellen sitä esiintyy.  :o
10
Myös Metsästäjä-lehdessä oli melko ruusuinen kuva annettu lyijyn kieltämisestä.
Yllättäen lehteen oli päästetty kirjoittamaan asiasta EU kemikaaliviraston virkamies.

Suosittelen jokaisen kynnelle kykenevän antamaan palautetta toimitukseen ja kysymään miksi kyseistä propagandaa annetaan kirjoittaa. Vieläpä kyseisen viraston toimesta joka on toimenpidettä suosittamassa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10