Kirjoittaja Aihe: Aseen maalausta.  (Luettu 84866 kertaa)

jli

  • *
  • Viestejä: 903
Vs: Aseen maalausta.
« Vastaus #60 : Helmikuu 10, 2021, 21:22 »
Heittäkäähän tumpelolle selkeä sapluuna, miten uretaanitukin saisi maalattua vähän paremmin kuin motonetin paukkupullolla? Muovinkäsittelyliinalla tai litkulla pyyhkiminen, muovipohja ja uretaanimaali? Vai suoraan uretaanimaali tai joku muu; epoksi? Tavoitteena ei kuitenkaan ole näyttelyase vaan vain sellainen, jossa tuo maalaus kohtuudella pysyy.

Toinen vaihtoehto voisi olla tuo hydrodippaus, jos löytyisi paja joka sellaisen kohtuuhinnalla tekee. Ei liene vieläkään kovin laajassa käytössä asesepillä tai automaalareilla?

Koheltaja

  • *
  • Viestejä: 3.128
Vs: Aseen maalausta.
« Vastaus #61 : Helmikuu 11, 2021, 06:06 »
Pesu rasvan- ja silikoninpoistolla, muovitartuntapohjuste ja päälle matta 2K maali ruiskulla. Vikan kerroksen kun maalaa niin puhaltaa pintaan Hempelin karhennuspölyä märän maalin päälle niin saa saman tyylisen karhennuksen kun TRG:ssä, ja ohut kerros maalia päälle sitomaan jyvät maaliin kiinni.
Kylätason ampuja

mohkofantti

  • *
  • Viestejä: 71
Vs: Aseen maalausta.
« Vastaus #62 : Helmikuu 11, 2021, 12:11 »
Rasvanpoistoon. Ipa  isopropanoli... Eli "jään estoa" sillä ja kuituliinalla pyyhitään maalatavat lähtee silikoonit öljyt rasvat.

 Trg tyyppisen... Räkä pinnan. Saa myös siten että maalruiskusta jättä suutimen pikkusen löysälleen ei ilma hajotus suutinta. Vaan neste suutimen mikä on siellä avaimella kiristettäväissä ihan pikkusen löysälleen ja siiten ruiskutus paineet melko minimiin.... Textuuri kun kunnossa vetää kampeen yli. joku 2mm suutimella ruisku... Kuumailma puhaltimella kuiva perästä että jääkin myös nypylälleen maali... Joko polyuretaania tai siiten acryyliä 2k maali ainees.

JEPN

  • *
  • Viestejä: 250
Vs: Aseen maalausta.
« Vastaus #63 : Helmikuu 11, 2021, 13:16 »
Varmaan ihan hyvää ohjetta viimeisimmässäkin viestissä, mutta rupes koskee päähän kun yritin saada selvää.

Koheltajan ohjeen mukasesti maalasin joskus omaa TRG:n tukkia ja tuli kestävä pinta.