Kirjoittaja Aihe: Magpul Bipod  (Luettu 2838 kertaa)

Kosanderi

  • *
  • Viestejä: 417
Vs: Re: Magpul Bipod
« Vastaus #15 : Tammikuu 31, 2019, 21:03 »
Saako tästä ymmärtää että panorointi lukittuu kokonaan ja jalat pysyy linjassa myös kuljetusasennossa? Atlaksen kopioissa jalkojen pyöriminen välillä ottaa tunkkiin, tai sitten säätö pitää olla niin kovaa kiinni ettei kallistuskaan toimi.  Vaihtoehtoina on paluumuutto pitkin hampain Harrisin leiriin tai sitten Magpul jos se toimii halutulla tavalla.
Kun tuo panorointi on lukittu, niin vain kallistus toimii, oli jalat sitten ylhäällä tai alhaalla.

Koheltaja

  • *
  • Viestejä: 2536
Vs: Magpul Bipod
« Vastaus #16 : Helmikuu 01, 2019, 05:59 »
Loistavaa, pitää kysyä Viranomaiselta koska tuloss hyllyyn.
Kylätason ampuja

Hietala

  • *
  • Viestejä: 142
Vs: Magpul Bipod
« Vastaus #17 : Helmikuu 09, 2019, 15:38 »
Testailin pojan tilaamaa magpullia. Rahalle saa melko paljon vastinetta, tulleineen ja posteineen kilke kustansi jotain 130 €. Jalat eivät joustaneet juurikaan sen jälkeen, kun "löysät" oli työnnetty pois. Jalkojen pituussäätö oli helppoa ja lukitus luotettava. Jalkojen jatkuminen yläpäästä saattaa vähentää pieniä ongelmia, joita hiekka saattaa aiheuttaa. Toisaalta taas jalat eivät puhdistu itsekseen jos hiekkaa jatkoon jostain syystä pääsee. Jalat sai käännettyä auki ilman mitään napin painamisia ja lukitus napsahti selvästi. Jalkojen kiinni kääntö vaatii kunnon otteen että lukitusnastan saa painettua pohjaan

Panorointia on reilusti. Niin paljon ettei sitä tarvise missään tilanteessa. Yhdessä pystyn jalkakulman kanssa saattaa liukkaalla alustalla tulla tilanne, jolloin laukauksen jälkeen panorointi kääntyy toiseen laitaan ja asennosta tulee heti kiikkerä. Ongelma vähenee jos panoroinnin tiukkuutta säätää, mutta kallistuskin menee helposti tahkeaksi. Kantaessa jalat kääntyvät helposti pois piippulinjasta ja saattaa haitata mukana riepottamista.

Jalkojen kapeuden takia on siinä ja siinä että painava ase pysyy pystyssä jalkojen varassa.

<t></t>