Kirjoittaja Aihe: Zeiss Conquest V6 2-12x50 ongelma punapisteen kanssa  (Luettu 254 kertaa)

Ipot

  • *
  • Viestejä: 1
Kyseessä reipas pari vuotta vanha Zeiss Conquest V6 2-12x50, jonka punapiste on alkananut temppuilemaan. Paristo on vaihdettu, kansi ei ole liian tiukalla kiinni, mutta piste välillä häviää kun päällä ja piste saattaa ilmestyä vaikka kytkimen painaa sisään, eli pois päältä. Päällä ollessa piste yht'äkkiä häviää kun säätää himmeämmälle.

Onko kohtalotovereita tämän Zeissin säätimen kanssa ja kuinka olette saaneet korjattua. Kuopion kiikarihuoltoon voi lähettää, missä tekee arvion tehtaalle lähettämisestä. Tätä ei vaan viitsi tehdä kesken parhaan metsästyskauden. Saattaa ottaa kuukausia...

Vinkkejä?

sk88

  • *
  • Viestejä: 69
Vs: Zeiss Conquest V6 2-12x50 ongelma punapisteen kanssa
« Vastaus #1 : Lokakuu 13, 2020, 10:53 »
Jos pärjäät ilman pistettä niin jahtaa kausi loppuun. Muista että myyjä on vastuussa tuotteen virheestä. Se että vaikka maahantuoja ilmoittaa ettei ole takuunalainen vika ei vielä päästä myyjäliikettä koukusta. Jos piste syttyy itsekseen nappi offilla, siellä on joku ihan oikea kontaktivika, palikka irti tms. Jos häiritsee liikaa ja liikkeellä ei ole vaikka lainata ehjää putkea loppukaudeksi, pistä huoltoon, osta uusi ja ala hahmottelemaan mielessä myynti-ilmoituksen tekstiä zeissille.