Kirjoittaja Aihe: Zeiss Conquest V6 2-12x50 ongelma punapisteen kanssa  (Luettu 1095 kertaa)

Ipot

  • *
  • Viestejä: 1
Kyseessä reipas pari vuotta vanha Zeiss Conquest V6 2-12x50, jonka punapiste on alkananut temppuilemaan. Paristo on vaihdettu, kansi ei ole liian tiukalla kiinni, mutta piste välillä häviää kun päällä ja piste saattaa ilmestyä vaikka kytkimen painaa sisään, eli pois päältä. Päällä ollessa piste yht'äkkiä häviää kun säätää himmeämmälle.

Onko kohtalotovereita tämän Zeissin säätimen kanssa ja kuinka olette saaneet korjattua. Kuopion kiikarihuoltoon voi lähettää, missä tekee arvion tehtaalle lähettämisestä. Tätä ei vaan viitsi tehdä kesken parhaan metsästyskauden. Saattaa ottaa kuukausia...

Vinkkejä?

sk88

  • *
  • Viestejä: 93
Vs: Zeiss Conquest V6 2-12x50 ongelma punapisteen kanssa
« Vastaus #1 : Lokakuu 13, 2020, 10:53 »
Jos pärjäät ilman pistettä niin jahtaa kausi loppuun. Muista että myyjä on vastuussa tuotteen virheestä. Se että vaikka maahantuoja ilmoittaa ettei ole takuunalainen vika ei vielä päästä myyjäliikettä koukusta. Jos piste syttyy itsekseen nappi offilla, siellä on joku ihan oikea kontaktivika, palikka irti tms. Jos häiritsee liikaa ja liikkeellä ei ole vaikka lainata ehjää putkea loppukaudeksi, pistä huoltoon, osta uusi ja ala hahmottelemaan mielessä myynti-ilmoituksen tekstiä zeissille.

ab80

  • *
  • Viestejä: 4
Vs: Zeiss Conquest V6 2-12x50 ongelma punapisteen kanssa
« Vastaus #2 : Helmikuu 28, 2021, 09:53 »
Minulla lähti ko putki toista kertaa takuuhuoltoon. Ensiksi irtosi koko valonsäätöyksikkö, petti liimaukset. Sain kyllä vastaavan putken tilalle huollon ajaksi. Sitten alkoi piste sammua itsekseen ja säätämisen yhteydessä. Mukava napsutella korkkia peurapassissa, että saa taas valon palamaaan.

fr0z

  • *
  • Viestejä: 294
Vs: Zeiss Conquest V6 2-12x50 ongelma punapisteen kanssa
« Vastaus #3 : Maaliskuu 01, 2021, 16:01 »
Tiedän myös yhden jolla aika-ajoin temppuilee tuo valonsäätöyksikkö aloittajan kuvailemalla tavalla. Ei oo huoltoon vielä pistänyt, kun on ollut niin satunaista ongelmointi. Mutta kai sitä välillä saa rämpätä, että päälle saa...