Kirjoittaja Aihe: Huijareita eGun palstalla  (Luettu 962 kertaa)

Trainer

  • *
  • Viestejä: 25
Huijareita eGun palstalla
« : Maaliskuu 13, 2019, 11:48 »
Ihan vain tiedoksi koska täälläkin varmaan on asiakkaita ko. palstalle. Tarjolla on laadukkaita kiikareita tyyliin S&B PMII http://www.egun.de/market/item.php?id=7392022, lähtöhinta alhainen ja usein maininta nopeista suorista kaupoista ja rahantarpeesta. Profiilit ovat uusia, 0 palautetta ja eGun on näitä poistanut mutta uusia näköjään tulee.

Olin yhteen myyjään yhteydessä ensin yvllä ja sitten spostilla, kaveri esiintyi brittinä ja oli varastanut ampumaseuran yhteyshenkilön tiedot (Mr Sands Thomas Neal) ja luonut firmalle nettisivut kopioimalla olemassaolevan sivuston. Feikki:http://www.gresham-shoot-club.eu Oikea:http://www.brookbankshooting.co.uk. Nyt tuo feikki on suljettu mutta eiköhän uusi ID ole jo varastettu ja feikkisivu avattu...

Suht asiantuntevasti esiintyi, jotkin termit pistivät silmään mutta brittikaverinikaan ei ensi lukemalta asiaa huomannut. Rahat olisi pitänyt maksaa tilille vaikka luottokorttia tai PayPalia tarjosin.

Olin yhteydessä tuonne Brook Banksiin ja kertoivat olevani 4. tai 5. soittaja. Edellinen soittaja oli itävaltalainen joka oli jo maksanut 1400€ kaverin tilille ja yhteydenpito loppui siihen.

Joten summa summarum: Jos myynti-ilmoitus kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.
« Viimeksi muokattu: Maaliskuu 13, 2019, 11:53 kirjoittanut Trainer »

Jan I

  • *
  • Viestejä: 220
Vs: Huijareita eGun palstalla
« Vastaus #1 : Maaliskuu 13, 2019, 22:12 »
Varmastikkin sama kaveri joka myy halvalla laatukiikareita, Nettiaseet.Fi ssä joko muka helsingissä tai olikohan keuruulla...
Kyselin Benderin perään kun ensimmäistä kertaa noita tyrkytti, vastaus tuli muka englantilaiselta firmalta jolla listoilla useita merkki kiikareita, kaupan teko loppui siihen.
Fac ut vivas