Kirjoittaja Aihe: ATN kiikarit myyjä Suomessa?  (Luettu 17330 kertaa)

Silent killer

  • *
  • Viestejä: 321
(Ei otsikkoa)
« Vastaus #30 : Tammikuu 30, 2006, 13:28 »
Lainaus käyttäjältä: "Ressu"
Lainaus käyttäjältä: "Silent killer"
Lainaus käyttäjältä: "LG1"
Kaveri tuikkasee "helvetinmoisella" akkuvalaisimella kun esim. kettu tulee haaskalle! Siinä on valonvahvistusta tarpeeksi!  :twisted:


Heh..kokeiltu joskus tätäkin on..

Ja olen ajatellut että asennetaan liike tunnistimet haaskalle , jolloin esim ketun tullessa haaskalle valot syttyvät...Niin onhan näitä "Torpparin konsteja"..... :lol:  :lol:  :lol:

Ei välttämättä ole ihan lakipykälien kanssa samalla viivalla..Joten en suosittele...."Mutta jos omalla luvalla"........


Entäs tällainen NVRS-putki:

http://www.saunalahti.fi/veika1/prod02.htmHinta ei ole paha, mutta pitäisikö suurennusta olla enemmän?
 Ei oo hinta paha , mutta "lelultahan" tuokin vaikuttaa..Myöskin tieto ja valmistusmaa puhuvat sen suuntaisesti että ei kiinnosta ,  8)Ja nuo jalka patentit Huh..Nämä on noita Itä-blokin versioita , ja aina sivu lukitus , ( myös näköjään on kehitelty "Lumikenkä lukitus". :lol:

Ja ihan uutukaisessa kiväärissä.. :lol:  :lol:Olen kyllä Espon linjalla ..... :wink:PSO-1:nen on tuolla kaapin perällä pölyttymässä ollut jo aikoja , en viitsi ruveta kyhäämään sivukiskoa , piekkariin..heh..kun uskon että Bolt-Action vehkeissä..tämä peli sanoo justiinsa sopimuksen irti..kun Kalashnikoveissa on yleensä kiinni , ja semi Drakunovissa..( voin olla väärässäkin ?? ).Ja noi säädöt..huh.. " Valko-Venäjä , ei ole sama kuin Venäjä"..venäjällä on varmaan laitteet , uskoisin kuitenkin että vaan omille joukoille.... :wink:
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 01, 1970, 02:00 kirjoittanut Silent killer »
terv: Silent Killer