Kirjoittaja Aihe: M:Arcteryx Cold WX Hoody & First Spear The Wind Cheater  (Luettu 242 kertaa)

sgt.

  • *
  • Viestejä: 43
Myydään hyvässä kunnossa oleva Arcteryx Cold WX Hoody LT (XL). Väri crocodile. Takki hankittu 2016 ja kyllä sitä on käytetty, mutta eipä se tuossa sen enempää näy. Syksy / alkutalvella jaksaa pitää lämpimänä ilman helvetinmoista kerrastoa ja kovilla pakkasilla takin alle kun laittaa jonkun ohuen untavatakin niin pärjää mainiosti.

Vaikka tuo koko on XL niin ei en tiedä miten sitä pitäisi tulkita kun olen 173cm pitkä ja olen kokenut sen olevan minulle sopiva. Toki kyllä se pidemmällekkin henkilölle menee.
Tästä äärimmäisen hyvä takki retkille ja radalle.
https://leaf.arcteryx.com/nl/en/shop/mens/cold-wx-hoody-lt
https://www.finnprotec.fi/webshop/tuote/arcteryxcoldwxhoodyltmens/15095

HP: 220€

Myydään KAKSI (2) FS Wind Cheater takkia. molemmat ovat kuin uusia, ranger green värissä. Ostettu 2017. Sain vaimolle vakuutettua et tämä on hyvä ja kyllä se myös siitä tykkäsi, mutta meillä mennään enemmän gore takeilla siksi nämä joutaa uuteen kotiin. Tässä vielä tuote seloste "Kun muut soft shellit ovat liikaa, ja tappelupaita liian vähän, valitse Wind Cheater. Takki on valmistettu 100% NylonCorduran variantista, Ambushista. Toisin kuin normaali cordura, Ambush on harjattua, joka tuo materiaalille paremman hengittävyyden. Takki on pehmeä ja hiljainen, ja siinä on DWR-käsittely. Wind Cheater siis hylkii tiettyyn pisteeseen asti vettä, pitää tuulta ja kuivuu nopeasti."

https://viranomainen.fi/First+Spear+The+Wind+Cheater?_tu=68056

Koot ovat L ja S
HP: 160€ / takki

yhteydenotot YV ja takit löytyy kirkkonummelta