Avoin Keskustelu > Aseet

trg bipodi

<< < (2/8) > >>

hämeen hitain:
Ok. Löytyi kuvakin.Minulle kyllä myytiin uudempi malli -04 ja muistaakseni oli puhetta että niissä on eroja juuri kiinnityksen suhteen. Mutta kyllä minulla on tuo ylempi malli (eli "vanha malli"). Osanumerokin täsmää. Onkohan jalkaa päivitetty -04 jälkeen kun jawa mainitsi  M08:n. Mahdollisesti vuosimalli?. Uudesta ja vanhasta mallista puhuttiin kuitenkin jo -04.

Finnfire:

--- Lainaus käyttäjältä: "hämeen hitain" ---Ok. Löytyi kuvakin.Minulle kyllä myytiin uudempi malli -04 ja muistaakseni oli puhetta että niissä on eroja juuri kiinnityksen suhteen. Mutta kyllä minulla on tuo ylempi malli (eli "vanha malli"). Osanumerokin täsmää. Onkohan jalkaa päivitetty -04 jälkeen kun jawa mainitsi  M08:n. Mahdollisesti vuosimalli?. Uudesta ja vanhasta mallista puhuttiin kuitenkin jo -04.
--- Lainaus päättyy ---


Alempi on M08 ja ilmeisesti se meinaa vuosimallia, koska kyseinen malli tuli markkinoille -08.

HJu:
Vanhin malli oli enimmäkseen alumiinia ja muistutti hieman Parker-Halea. Bipodia myytiin Trg-21:n ja Trg-41 mukaan. Jalka ei kestänyt käyttöä ja ase keikkui sen päällä P-H:n tapaan. Bipodin kiinnitys oli aivan sama kuin nytkin. Tämä vanhin malli sopii lähinnä keräilyyn.Teräksisen bipodin rikkoutumisaltis maine johtuu siitä että ensimmäinen 500 jalan erä ei mitoitusvirheiden vuoksi kelvannut PVlle. Jalkoja ilmeisesti ei romutettu vaan myytiin tyynesti siviileille. Niistä voi pettää jalan putken ja saranapalan välinen hitsaussauma.EDIT Uusi M08 malli on tarvittu kuulemma sen vuoksi että alkuperäisessä versiossa saranakohdat ottavat uuteen TRG-etukiskohässäkään kiinni ja vanhan mallin jalkaa ei sen vuoksi voi käyttää. Käytettävyyttä tuo uudempi ei perus TRG:ssä paranna vaan ennemminkin lievästi heikentää kun ase nousee korkeammalle ja se voi nyt helpommin kaatua. Vanhemman teräsversion etu on ehdottomasti sen tukevuus.

KNo:
Missä voi teettää puutukkiin asennettavan vastakappaleen TRG:n bipodille?

SO:
Mä oon joskus muutaman tehnyt.Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta