Avoin Keskustelu > Ballistiikka ja jälleenlataus

Tehas patit

(1/2) > >>

rum:
Ostin tuossa Scenuja 300W M:ään ja rupesin mittomaan noita pateja, niin olivat 8-9 satkua paksumpia kaulaltaan mitä aikasemmat tehas kutit näköjään muuttavat tällejä.

Samoin syksyllä 260:seen Sako rangea kun puoleen hintaan sai, olivat eri aikakauden rasioissa niin varmaan parimilliä oli eroa lat.pituuessa ja 5 sarjan kokeilin molemmilla nii pitemmät anto tiukemman nipun.

Sakon sivuilla näkyy aika kato käyneen kaliberi kirjossa?

KJJ:
ootko vielä sisätilavuuksia mitannu nuista uusista lapun 300wm hylsyistä(taisivat ainaki raskaita olla)

ps aikonaan laitoinkin viestiä lapualle että paksuntaa kauloja että on mitä sorvata:) ja parempia horoissa pesissä. mutta vaihtelee ne luotien paksuudetkin..

rum:
En oo vielä pitäs jossain välissä käydä testaan, aikoinaan punnittin noita WM:n hylsyjä niin RWS oli muistaakseni yli 3g painavampia kuin muut.

rum:

--- Lainaus käyttäjältä: KJJ - Maaliskuu 26, 2024, 07:53 ---ootko vielä sisätilavuuksia mitannu nuista uusista lapun 300wm hylsyistä(taisivat ainaki raskaita olla)

ps aikonaan laitoinkin viestiä lapualle että paksuntaa kauloja että on mitä sorvata:) ja parempia horoissa pesissä. mutta vaihtelee ne luotien paksuudetkin..

--- Lainaus päättyy ---

10 patinsarja tuli ammuttua 26.5m/s nopeusheitto nallit aivan litussa kaulat ei juuri auennut, vaikka olis latannu toisen kerran suppaamatta ka:nopeus 920m/s vastaava omalat.947/9m/s 12g scenu eikä mitään paine merkkejä. niin ja 1,3g painavampia

Näin nallipula aikana tiiä mitä nalleja käyttävät? näissä on sorvaus varaa.

KJJ:
vanhat lapuan natut ja megat sattu hyvin 300sessa joskus katoin lapuan 7mm rm hylsyjen nallin näytti sellerin nallilta sitten myöhemmin jossain testissä yllättäen sellerin nalli pienin nopeushajonta (tais bofors rp ruudeillaki joskus olla paukut latattu hyvinä aikoina:)

ps tosiaan kannattaa valkata 300sessa ne hylsyt sisätilavuuden mukaan voi olla isoja heittoja(aikonaan tuli vastaan ku ruuditin eipä yllättäen mahtunukkaan ruudit hylsyyn ja sitä sitten tutkimaan) sako rws ollu raskaita ja kevyempiä hylsyjä olikohan 17,5g raskaat ja normalla keveimmät 14g hujakoilla (tais lapuallaki olla jotain erää) mutta nuita voi kyllä hyödyntää sitten tarpeen mukaan esim reeni paukkuu raskaat hylsyt menee vähempi ruutia ja jos tarvii pitkänmatkan tehokkaampaa paukkua valkkaa kevyet (tietysti varmistaa vaikka ruudilla sen noin tilavuuden jos ei viiti veellä + olikohan joku alkoholi saipu seos niin sai tarkan)

normalla latausohjeetki kahelle kevyet ja raskaat hylsyt

https://www.norma-ammunition.com/en-us/reloading-data/300-winchester-magnum-light

https://www.norma-ammunition.com/en-us/reloading-data/300-winchester-magnum-heavy

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta