Avoin Keskustelu > Optiikka

Kiikarin säätövarasta

<< < (2/4) > >>

Ippe69:
Ymmärsinkö nyt oikein että kallistetusta jalasta huolimatta reilusti alle puolet säätövarasta jäi käyttöön?
Jos näin on, niin jokuhan siellä on pielessä. Ensimmäisenä kurkkaisin piipun läpi ja vertaisin että näyttääkö ristikko olevan edes suunnilleen kohdallaan. Lasereihin ei ole kovin suuri luotto. Ja ampumalla varmistus kun laser ja piipun läpi tihrustaminen on vain suuntaa antavia kohdistuksia.
Jos ei siellä vikaa niin kiikarin ja jalan asennus tarkistukseen. Onhan se jalka oikein päin?

MOj:

--- Lainaus käyttäjältä: Ippe69 - Maaliskuu 20, 2024, 07:23 --- Onhan se jalka oikein päin?

--- Lainaus päättyy ---

Sama ajatus tuli ensimmäisenä. Muutoin on jotain pielessä.

Mvä:
Hep. Tuota jalan asennusta en edes ole miettinyt, koska kiväärin ostettuani siinä oli jalka ja tähtäimet asennettu. Sitten itse myin asennetun kiikarin ja hommasin isompi suurennoksisen putken. Tuo täytyy tarkistaa, koska sitten se olisi loogista. En edes osannut miettiä että niin olisi. Koskaan en kokeillut silloin kun aseen ostin napsuja puoleen toiseen.

metsienmies:
Jos se on normi spuhrin jalka (ei qd mallia) niin asennuksen tietää siitä onko ruuvit oikean käden puolella kun seisot aseen takana. Jos on, jalka on oikein päin. Jos taas vasemmalla, se on väärinpäin.

Lähtökohtasesti täysin suoralla jalalla tähtäimeen pitäisi jäädä karkeasti puolet kokonaissäätövarasta.

Mvä:
No onpa nyt mielenkiintoinen mysteeri. Sellainen muistikuva on, että ruuvit oikealla. Illalla se varmistuu sitten. Jalka on Spuhr sp4602. Tosiaan en oo jalkaa irti käyttänyt. Mutta jos suorallakin pitäs olla säädöt noin puolessa on jotakin outoa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta