Avoin Keskustelu > Varusteet

Bipodi maastoon

<< < (5/5)

raato1:

--- Lainaus käyttäjältä: Patruuna - Tammikuu 29, 2024, 06:55 ---Itse tehty tuokin on. Aivan hyvin toiminut. Materiaali hiilikuitu petg. Poskipakka samaa ainetta.

--- Lainaus päättyy ---
Miten toteutit tuon liukuvan osan lukituksen? Itellä ihan vaan ulkopuolelta pultilla lukitus dovetail kiskoon.

Patruuna:
Ihan vaan tuollainen yksinkertainen rulla. Tuosta pyöräyttää niin se löysää ja sitä voi nostaa ylös. Tuonhan voi tehdä monella tapaa. Oon piirtänyt myös sellaisen missä nappi painetaan pohjaan ja silloin voi liikuttaa vaan en ole tulostanut.

JPu:
Takapussina voi suositella muovirouheen sijasta ihan riisiä tai jotain muuta sellaista materiaalia, jonka voi hätätilanteessa syödä.. Mitä sitä hiekkaa tai muovirouhetta mukanaan kuljettaa.. kun parempiakin on. Bipodin jalkojen alle kun laittaa paksut rukkaset tuliasemassa, niin hyvin ne kantaa lumella, vaikka olisi lumi aika pehmeää, toki ne kastuu kun pidempään maisemaa seurailee. Jos ei rukkaisia halua kastella, niin sitten jotain vastaavaa ei niin uppoavaa alle vaan, esim patja jolta ammutaan voi sisältää etuosassa kevyttä kangasta rullalla avattuna on jalkojen alla nahkavahvikkeilla, mutta sellainen pitää itse askarrella.. lumessa ei kuitenkaan kukaan halua kauaa makailla ilman alustaa, tai ei tarkene vaikka haluaisi kun kastuu. Oma rölipukuni on varsin vesitiivis ja suojattu alapuolelta, mutta patjaa kyllä olen roudannut kesälläkin, jopa kisoissa, eikä se ole hommaa haitannut.

raato1:

--- Lainaus käyttäjältä: Patruuna - Tammikuu 29, 2024, 17:24 ---Ihan vaan tuollainen yksinkertainen rulla. Tuosta pyöräyttää niin se löysää ja sitä voi nostaa ylös. Tuonhan voi tehdä monella tapaa. Oon piirtänyt myös sellaisen missä nappi painetaan pohjaan ja silloin voi liikuttaa vaan en ole tulostanut.--- Lainaus päättyy ---
Ei voi kuin ihailla, hieno systeemi. Täytynee yrittää tehdä traineriin samantapaista kun sitä joutuu vähän siirtelemään eri ukkeleille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta