Avoin Keskustelu > Varusteet

Otso 16 R Pro vai Suomi R16 maxi

(1/2) > >>

jaska—:
Asekaapeista siis kyse. Mitäs mieltä olette kyseisistä kaapeista. Fyysiset mitat näytti olevan samat ja muutenkin päällisin puolin näyttää vastaavilta kaapeilta. Ainoa ero taitaa olla että Motonetin myymässä Otso kaapissa on "kampalukitus" kun taas Suomi kaapeissa on "tappilukitus".
Kumpi mahtaa olla varmempi lukitusmuoto?

Mielipiteitä tai kokemuksia kiitos  :)

https://www.motonet.fi/tuote/otso-16-r-pro-asekaappi-en-14450-s1?product=55-03400&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA9dGqBhAqEiwAmRpTCyF_3-D0Zi9rrN_cSHZ8pasYBJRza3QKOh8HvF_569hZYjgA_lDznRoCQsUQAvD_BwE

https://www.erakala.fi/suomi-r16-maxi-asekaappi/p/6438347037795/

Paha Arkkitehti:
Jos käyttää välihyllyjä ja -seinää, tuossa Otsossa tulee paremmat sellaiset mukana. Maxissa ei ole tuollaisia kauluksia jolla pitkää kalustoa saa tiiviisti mahtumaan enemmän. Päädyin itse silti Maxiin lähinnä valkoisen värin takia ja myöhemmin tein vanerilevystä sellaisen kaapin omien hyllyripustimien päällä makaavan kauluslevyn 10:llä paikalla. Näiden päälle pystyi jättämään alkup. hyllylevyn tarvikkeiden säilömistä varten. En näe lukituksella olevan merkitystä, sähköinen avaus olisi erittäin mukava mutta kaikkea ei voi saada.

HJu:
Tappilukitus ei mene niin herkästi jumiin kuin kampalukitus. Kampalukituksen tielle voi kaatua kaapin sisällä tavaraa joka estää sitten kamman liikkeen. Ei kovin todennäköistä mutta mahdollista.

jaska—:
Hyviä näkökulmia! Harmi että tuo Suomi R16 kaappi on kaikkialta loppuunmyyty.

JEPN:
Kampalukituksen kanssa voi tosiaan tulla harmaita hiuksia esim. jos asehihna päätyy lukituksen väliin. Itse päätynyt tästä syystä tappilukituksellisiin. Suurinpiirtein vastaavan kokoisista kannattaa vilkaista myös Seifuvan kaapit, jos ei löydy Suomi-kaappeja mistään. Noita on ainakin Aaweella ollut ja olleet mun mielestä oikein hyviä kaappeja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta