Avoin Keskustelu > Ballistiikka ja jälleenlataus

Garmin lähtönopeus mittari

<< < (2/9) > >>

HJu:
Enpä usko että USAssa on paljon vaikuttanut koska Matchseekerin saatavuus on ollut huono ja pari mielensäphoittajaa kauhistelee joka puolella miksi heille ei tarjota mahdollisuutta vaihtaa Bulletseeker tai Matchseeker4 pikkurahalla Matchseeker4+:aan.

Toki joku on sen Matchseekerinkin voinut ostaa ja pistää LabRadarin kiertoon mutta LR:ien myynti-ilmoitukset ovat amerikkalaisissa FB-ryhmissä raketoineet viimeisen kahden viikon aikana erityisen paljon joten veikkaan Garminin olevan syypää. Se on ilmeisen toimiva, halvempi kuin LR ja niitä saa kaupasta.

Sinänsä ihan sama. Itse ostin tietenkin FX True Ballisticsin jonka saatavuus USAssa on myös huono.

Toimiva LR on ihan hyvä laite mutta ongelmatapauksia on tavattu myös ihan kohtuullisen usein. Etenkin vaimenninkäyttö ja .22-kaliperit ovat monesti olleet ongelmallisia.

ErkkiEinari:
Netistä näkyy löytyvän jo suomenkielinen manuaali. Onko kenelläkään tietoa koska tulee suomalaisiin tai eurooppalaisiin kauppoihin?

JEPN:
Jonkun alankomaalaisen kaupan sivuilla osui silmään, että viikolla 5/2024. Saattaa antaa tai olla antamatta osviittaa Suomen saatavuudesta.

rum:
Aika paljon tullu noita uusia mittareita, itellä ced mitä joskus verrattu vanhaan Oehleriin niin aika samoja näyttää onko noissa tullu jotain uutta näihin vanhoihin nähden?

HJu:
Uudet (Labradar, Garmin XER0 C1 Pro, FX True Ballistics, Bulletseeker/Matchseeker4/Matchseeker4+) perustuvat tutkakeilaan eikä valokennoihin. Etuina on se että ne toimivat myös hämärässä/pimeässä ja niitä on vaikeampi ampua rikki pienillä tähtäysvirheillä koska laite sijoitetaan piipun takapuolelle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta