Avoin Keskustelu > Eränkäynti

Sako 90 kivääri kokemuksia?

(1/2) > >>

jkor:
Löytyykö jo käyttökokemuksia sako 90 kivääreistä? Itsellä harkinnassa varmint malli .308 win kaliperissa. Jos hankkisi kevyemmän kiväärin hirvijahtiin ja myös latvalinnuille jos olisi tarkka. Jos jollain sattuisi olemaan kyseinen niin kiinnostaisi tietää millaista käyntiä ovat saaneet noiden lyhkäisistä piipuista?  Ja muutenkin havaintoja näistä.

metsienmies:
Eihän niissä piiput ole yhtään sen lyhyempiä kuin muissa nykypäivän aseissa. Tismalleen samat piiput kuin 85 ja tikka t3x mallit. Laukaisukoneisto paranneltu versio S20 koneistosta, ulos heitto plungereilla, kiila muuttunut picatinny/17mm tikka kisko ja kehyksessä vähän enemmän matskua vs 85.

jkor:
Nykyinen trg painaa kaikkinensa 6,9kg 66cm piippu ja vaimennin. Tuota kokonaisuutta en ala muokkaamaan. Jos noissa peruskivääreissä piiput samantasoisia niin lienee sama ostaa halvin tikka t3 lite. Olen kyllä katsellut myös Ension hunter mallia, johon saisi sitten laitattaa myöskin oman  piippuaihion.

jkor:
Ei tullut hankittua sako 90 kivääriä. Kaupat sovittu sako trg-22 308win jossa lyhyt 20" piippu vähän ammuttuna ja johon hakusessa yleismallin kiikari. Saa kevyemmän ja 15cm lyhyemmän version. Tasapainokin muuttunee toivottavasti tarkkuus samaa kuin 26" piipulla. Nyt saa verrata todellista piipun pituuden vaikutusta 20"/26" kunhan pääsee nopeudet mittaamaan.

mattix:

--- Lainaus käyttäjältä: jkor - Syyskuu 12, 2023, 16:01 ---Nyt saa verrata todellista piipun pituuden vaikutusta 20"/26" kunhan pääsee nopeudet mittaamaan.

--- Lainaus päättyy ---
TRG21 20" AU SL5i keulilla laittaa minulla Range 8g matkaan 860m/s ja TRG Precisionin (scenu-L 11.3g) 785m/s. Lämpötilat n. +15c.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta