Kirjoittaja Aihe: T3 x TAC A1  (Luettu 178961 kertaa)

Falconi

  • *
  • Viestejä: 16
Vs: T3 x TAC A1
« Vastaus #480 : Marraskuu 07, 2021, 09:43 »
Joissain vaiheessahan myös kustannukset tulee vastaan. Jos raha ei olisi este niin tietenkin olisi iso arsenaali jokaiseen käyttötarkoitukseen optimoituna. Itsellä tilanne oli se, että ostanko pari mettäpyssyä vai kerralla aseen mistä haaveillut ja sitä sitten aikanaan rakentelee. Itseä taas kiinnostaa tarkkuusammunta, eikä se muu tetsaaminen yms toiminta. Tosi paljonhan aikoinaan trgtä meni pelkästään hirvenjuoksu/hiihto käyttöön jossa ammutaan vain 10lks sarja pystystä 100m eivätkä he trgtä muuhun käytä.

Näinhän se on, ja moni ampuu tarkka-ammuntaa ihan mettäpyssylläkin. Vaihtamalla jonku komposiittitukin CTR:n esim. biforst niin edelleen paketti on kevyempi kuin tac a1. Vaikka laukauksia tulee enemmän radalla yleensä kuin mettätilanteissa on se ase kannossa yleensä taas mettätilanteissa pidemmän ajan kerrallansa.

Tilanne on täysin eri, ostaako pyssyn mistä on haaveillut silloin ei kannata juuri muiden mielipiteitä kysellä koska päätös on haaveissa tehty. Tässä ei mielestäni mitään pahaa ole ja itsekkin tehnyt niin että tunnesyyt menivät järkisyiden edelle. Kaikista huonoin pyssy on se joka jää kaappiin sen sijaan että lähtisi mukaan mettälle/radalle koska jossain toisessa on fiilistä vaan käyttää sitä. Tietty museopelit erikseen.

Falconi

  • *
  • Viestejä: 16
Vs: T3 x TAC A1
« Vastaus #481 : Marraskuu 17, 2021, 10:58 »
(joo, kyselen seuraavaksi joltain Tikka-jälleenmyyjältä mutta kiinnostaisi jos olisi kokemuksia jollain jakaa tästä)

Tämä kiinnostaisi itseänikin, kyselitkö jo joltain jämyltä?

Kyllä jälleenmyyjät saavat tilattua Sakolta noita piippumuttereita, itselle nyt tulossa. Vielä ei osaa käsissä, että vähän jännittää tuleeko juuri oikea, vaikka osanumeron kanssa tilasin.

Hintaa alle satkun.