Yhteistyökumppanit > North69 Survival

cABC1 Taktinen ensiapu

(1/2) > >>

SO:
Taktisen ensiavun 8h kurssi cABC1 järjestetään Vantaalla 11.7.2020. Ensiavun antamisen merkitys korostuu poikkeustilanteessa, jolloin avun saaminen äkillisessä sairaus- tai tapaturmatilanteessa voi vaikeutua ja pahimmillaan olla mahdotonta. cABC1 kurssilla käsitellään hengen pelastavaa taktista hätäensiapua. Kurssilaiset saavat elintärkeitä oppeja ja käytännön neuvoja, jotka on kerätty vuosien kokemuksien kautta viranomaistehtävissä (valmiusyksiköt), kriisinhallintaoperaatioissa ja vaikeissa poikkeusoloissa. Kouluttajana on taktiseen ensihoitoon erikoistunut lääkäri, jolla on kattava käytännön kokemus aiheesta viranomaisten eri yksiköistä Suomessa ja ulkomailla. Näitä oppeja ei ole ennen ole ollut tarjolla.
Kurssin hinta 80€/hlö sis. alv 24%

Ilmoittaudu mukaan cABC1 kurssille info@n69survival.fi
Paikkoja rajoitetusti.

SO:
Ko henkilö kävi luennoimassa SERE-A Urban Survival kurssilla joten SERE-kurssille osallistuneilta suositukset ja miinukset tarvittaessa.

LSa:
Vahva suositus. Tarkka-ampujaparin, -partion ja -ryhmän toiminta on sellaista, että siinä ei ole välttämättä ulkopuolista apua välittömästi saatavilla. Perusosaaminen, välineet ja välineiden käyttötaito täytyy löytyä oman porukan sisältä.

SO:
Muutama paikka vielä jäljellä.

SO:
Yhteistyössä Sharkmedin kanssa kurssilaisille tarjotaan erikoishintaan North69 IFAK, jonka sisältö ja käyttö koulutetaan cABC1 kurssilla.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta