Yhteistyökumppanit > JoensuunSAR

Zero Compromise Optics ZCO

<< < (2/2)

Poikanen:

--- Lainaus käyttäjältä: metsienmies - Kesäkuu 14, 2020, 20:58 ---Kyllähän tuo on joka osaltaan suorituskykyisempi kuin m7, eli jos vain haluaa suorituskykyä. Sama on esim pm2 3-27 kohdalla. Se taas on ihan hävyttömän hintanen. Kaikilla ei raha paljoa paina valinnoissa, itte en kyllä todellakaan kuulu siihen kastiin 😁. Ainakin omaan silmääni 3-20pm2 on kuvanlaadultaan ihan m7 kannoilla, meinaa välistä tuntua että alta 300m jopa edellä.

--- Lainaus päättyy ---

Onko tälle muita perusteita kuin joidenki mielipiteet?

Ihan vain uteliaisuutta kyselen, sillä tämä ei tainnu olla mukana edes siinä mahtitestissä, jossa väännettiin PM2 3-27 suurennoksesta. Itte en ole löytäny ZCO:sta kauhean paljoa edes rinnakkainvertailua. Tuntuu vain aika paljon olevan muita parempia putkia liikkeellä ja jokanen uskoo omaansa.

Mulla nyt PM2 5-25 ja se on hyvä. Tunneloi aika riskisti, mutta se ei haittaa minun käyttöä. En todellakaan ole mikään kultasilmä ja pärjään oikein hyvin myös Falconin putkella, joka on toisessa kiväärissä. Toki PM2 on paljon parempi ja varsinki erottelukyky on oikein kiva.

JoensuunSAR:
Tällä videolla jotakin vertailua on.
https://www.youtube.com/watch?v=BMjWRL3iofg

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta