Kirjoittaja Aihe: Finnaccuracy - Yritysesittely  (Luettu 3367 kertaa)

JL

  • Moderator
  • *****
  • Viestejä: 1.834
Finnaccuracy - Yritysesittely
« : Tammikuu 15, 2020, 13:46 »
Finnaccuracy Oy on TA-aktiiviharrastajien vuonna 2005 perustama 100% Suomalainen yritys.
Yrityksen taustahenkilöt ovat olleet mukana nykymuotoisen Suomalaisen TA - yhdistystoiminnan alkuajoista asti, pitkäaikaisina jäseneninä.
TA- Killan suhteen historiamme yltää vuodelle 2002, ja vastaavan Pohjanmaan alueella toimivan PohTA:an liittyen aina yhdistyksen perustamiskokoukseen asti.
Yrityksen merkkipaaluja listattuna- sisältäen esimerkiksi useita RESUL Tarkka-Ammunnan Suomenmestaruuksia Simo Häyhä -kilpailusta:
https://finnaccuracy.com/pages/fa-merkkipaaluja

Vaikka päivittäistä aikaa omalle TA- harrastamiselle on nykysin vaikea löytää, emme ole unohtaneet juuriamme:
Palvelemme kaikki harrastajat - vasta-alkajasta kokeneimpiin konkareihin - aina parhaalla mahdollisella tavalla. Etsimme räätälöidyn ratkaisun jokaisen TA-harrastajan, ammattilaisen tai metsästäjän tarpeisiin ja budjettiin sopivasti, useimmiten kilpailukykyiseen hintaan jopa globaalilla mittapuulla katsottuna.

Nyt vuonna 2020, 15 vuotta perustamisensa jälkeen, Finnaccuracy on käytännössä kaikkien premium-merkkien virallinen edustaja. Toimimme useiden huippumerkkien maahantuojana tai virallisena jälleenmyyjänä, joltakin osin myös koko Skandinavian jakelijana. Olemme mukana useissa tarkkaan kivääriampumiseen liittyvissä projekteissa Suomessa ja muualla - ase, tähtäin ja ohjelmistopuolella. Palveluihimme kuuluvat myös ammattilais- ja yrityskoulutus, konsultointi ja suunnittelu. Maailmalla Finnaccuracy on ehkäpä parhaiten tunnettu MSR -ristikostaan, ristikko on saatavilla useiden premium- valmistajan lisensoimana.

Voit seurata meitä myös Facebookissa, instagramissa, Youtubessa sekä omien verkkosivujemme blogissa. Pyrimme testaamaan itse ihan kaikki myymämme tuotteet - julkaisemme testejä ja esittelyitä mielenkiintoisimmista tuotteista ja uutuuksista. Myös Suomeksi.

Pyrimme seuraamaan ja osallistumaan akiivisesti myös TA-killan foorumilla käytäviin keskusteluihin - mutta parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla: info(ät)finnaccuracy.com.
Voit käyttää myös sivujemme yhteydenottokaavaketta:
https://finnaccuracy.com/pages/laheta-meille-viesti-send-us-a-message

Kotisivut: http://www.finnaccuracy.com
Webshopin päätuotteet ja valmistajat: https://finnaccuracy.com/pages/webshop

Blogi- testit ja esittelyt: https://finnaccuracy.com/blogs/fa-news
Facebook: https://www.facebook.com/finnaccuracy
Instagram: https://www.instagram.com/finnaccuracy
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCgL6rahdCZsGsq6PmzDoMDg

« Viimeksi muokattu: Tammikuu 16, 2020, 14:49 kirjoittanut JL »