Tarkka-ampujakilta > Ajankohtaista

Rajattu Tarkka-ampujat -osio

(1/1)

LSa:
Keskustelualueen sisälle on nyt luotu rajattu osio Killan ja yhteistyöyhdistysten jäsenille / kutsutuille.

Aiheet:

Syvällisempi tarkka-ammuntakeskustelu
Tarkoitettu sellaiselle tarkka-ammuntaan liittyvälle yleiselle keskustelulle, jota ei ole tarkoituksenmukaista käydä täysin avoimella keskustelualueella.

Tarkka-ammuntatoiminnan harjoittelu
Kisa- ja kurssiraportit, soveltavat ammunta- ja kenttäharjoitteet, treeni-ideat. Tarkka-ammuntatyylinen metsästys. Harjoitteluun liittyvät kuva- ja videolinkit.

Tarkka-ampujien sotilaallinen käyttö
Tarkka-ammunnan historia ja nykyisyys, tarkka-ampujien käyttö meillä ja maailmalla. Kenttäkokemuskirjavinkit, elokuva-, kuva- ja videolinkit jne.

Pelit, simuloinnit, softat, voima voimaa vastaan –harjoittelu
Tarkka-ammuntaan liittyvät tietokone- ja konsolipelit, apit ja sovellukset, airsoft, merkkausaseet, sotilassimulaattorit tms.

Tarkka-ampujan varautuminen jne.
SERE, henkinen jaksaminen, debriefing/-fusing, sodan lait, jäljestäminen, harhauttaminen, taistelijana kehittyminen, taistelukentän ongelmat…

Tiedostot ja ohjesäännöt
Tarkka-ammuntaan liittyvät ohjeet, esitykset, oppaat, maalitaulut ja muu materiaali.

Treenitreffit
Täällä voit etsiä ja tarjota seuraa metsästysreissulle, ratatreeniin, kisoihin, kursseille tai muuhun tarkka-ammuntaan liittyvään toimintaan.


Aluelle pääsevät jäsentemme lisäksi Pohjanmaan tarkka-ampujien ja Arctic Snipersien aktiivit. Lisäksi olemme valmiita ottamaan mukaan myös yhdistyksiin kuulumattomia, mikäli näillä on jäsenillemme tiedollista annettavaa esim. tarkka-ammunnan koulutus-/ kilpailutaustan tai tarkka-ammuntaan liittyvän työn ansiosta. Jos olet Pohtan tai AS:n jäsen, ilmoita mukaantulohalukkuudestasi puheenjohtajanne kautta. Muuten yhteys puheenjohtaja@takilta.fi

Jos et Killan jäsenenä pääse alueelle, ota yhteys sihteeri@takilta.fi. Jäsenenä sinun pitäisi päästä tämän lisäksi myös Jäsentiedotteet, Killan ampumavuorot ja kaluston lainaus, sekä Kiltatuotteet -alueille.


Keskustelut siirtyvät ja rakentuvat hiljalleen omille paikoilleen. Osa rajatun keskustelualueen otsikoista on uusia ja osaan on hillottu osia vanhoista, eri otsikon alle kirjoitetuista teksteistä, joten pientä epäjohdonmukaisuutta ilmenee taatusti vielä pidemmänkin ajan kuluttua. Tätä kirjoittaessa alueet vielä jäsentyvät ja osassa ei ole sisältöä ollenkaan. Tarkka-ampujalla on hyvä olla kärsivällisyyttä.

Osa nyt julkisella alueella olevista keskusteluista tulee siirtymään rajatulle alueelle. Syy tähän on käsiteltävän aiheen siirtyminen sinne.

Rajatun alueen perusohje: Tempaa aloite, käynnistä keskustelu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta