Avoin Keskustelu > Ballistiikka ja jälleenlataus

6.5 CREEDMOOR

(1/95) > >>

FINZKI:
Morot vaan kaikille.Pitäisikö tästäkin kaliperista aloittaa oma aloitus, kun tätä kaliperia saa nyt Suomestakin ihan tehdas aseissa.Hylsyjen saatavuus on nolla, jos ei muokkaa itse.

Saa tilattua, mutta maksaa way over 100€ 50kpl.

Mutta uskoisin että hylsyn käyttöikä on korkea, jos ei lataa tappiin joka kerta patruunaa.

Toinen juttu, ei ole ainuttakaan latausdataa saatavilla Vihtavuoren ruudilla, on lähdettävä tekemään pioneerityötä ja vertailta jonkin

vastaan kaliperin ruutimääriä ja laatuja sekä maalaisjärkeä, mutta tällä foorumilla on kokeneita kavereita joille tuo työ ei tuottane pään vaivaa, itse olisin hetken kuin kuutamosonaatti, mutta järjellä tulostakin saataisi.Mitä mieltä olette tästä "uudesta" kaliperista nyt kun sitä saa ilman custom sepän tekemää asetta rakentaen?

Ei tuo Ruger presicion rifle ole kyllä kallis, suhteessa mitä kaikkea saa rahoilleen vastinetta.Onko joku meinannut rakennuttaa, tai on rakennuttamassa kiväärin jossa tämä kaliperi on?

Tällä tuntuu olevan iisiä ampua 1500 metriinkin.https://www.youtube.com/watch?v=6u1_twAPFu8

https://www.youtube.com/watch?v=-3Fg3yPKnzsJa ylikin.

https://www.youtube.com/watch?v=I5C6a33IsBkAr 10:pilläkin nakutetaan peltiä 1500 jaardiin.

https://www.youtube.com/watch?v=ht-Be-R6UA8

Perkeleen_Luoma:
Onhan tuohon vihtavuorella dataa...Mielestäni tuo ei kaliiperina tarjoa mitään mitä 6.5x47 tai 260 ei tarjoa.

kema:
Tuolta saanee varmaankin tilailemalla:

https://www.hunting-sport.com/fr/detail-produit/c453/p3076/composants2/douilles/armes-longues1/hornady-douilles-/hornady-6-5-creedmoor-douilles-.htmlJos varastossa niin tullee viikossa postnordilla.Hyvä kauppa ja ajatustenvaihto käy sähköpostilla. Tosin Albert taitaa olla nyt lomilla.

VilleV:
Minun mielestäni koko kaliiperi on vähän turha tiukasti miehitetyssä kuuspuolikkaiden sarjassa. Se ei myöskään oikein tuo kenellekkään mitään uutta, paitsi jälleen uudet latausholkit hyllynjatkeeksi.Munmielestä tää on vähän samaa hommaa kun 300BLK. Periaatteessa tosi hienoa kun asiat edes vähän kehittyy, mutta kuluttajan näkökulmasta harppaukset voisivat olla vähän suurempiakin. Jos tätä vertaa 762x39 niin en oikein tiedä mikä tuossa nyt on uuden kaliiperin arvoista.Kaikki on näkökulmajuttuja tietysti, mulla tällainen. Ainoa ja oikeastaan hyväkin syy ko kaliiperin aseen hankkimiseen olisi because i can- mentaliteetti. Voipahan sitten taas esitellä miten on tullut keksineeksi 6.5 millisten patruunoiden lentoradat uudestaan.Silläkin rahalla ja vaivalla toki ostaisi roppakaupalla 223 patruunoita, joilla voisi vaikka opetella ampumaan.Luin viestin uudelleen ennen julkaisua ja tunnistan kyllä hieman kyynisen mentaliteetin. Älkääpä ottako itseenne, jos tuntuu että 6.5CM on oma henkilökohtainen pelastuksenne. Ei ole mitään tunnelatausta.Ville

mpikkara:

--- Lainaus käyttäjältä: "Perkeleen_Luoma" ---Mielestäni tuo ei kaliiperina tarjoa mitään mitä 6.5x47 tai 260 ei tarjoa.
--- Lainaus päättyy ---


+1

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta