TARKKA-AMPUJAKILTA

Tarkka-ampujakilta => Sivujen ylläpito ja tiedotteet => Aiheen aloitti: John - Toukokuu 16, 2015, 19:37

Otsikko: Jäsenalueelle pääseminen
Kirjoitti: John - Toukokuu 16, 2015, 19:37
Killan jäsenille on nyt avattu oma osionsa keskustelualueelle, joka on tarkoitettu vain jäsenten käyttöön.Killan jäseniä kenellä on keskustelualueelle tunnukset pyydetään lisäämään oman profiilinsa tietoihin jäsennumeronsa. Jäsennumero näkyy vain käyttäjälle itselleen sekä ylläpidolle, muut eivät siis näe muiden käyttäjien jäsennumeroa. Näin ollen pystymme vertaamaan tunnusta jäsenrekisteriin, ja antamaan oikeudet jäsenpuolelle.Linkki profiilisivuun (käyttäjätunnus alimmainen tietue) (http://http)Lisättyänne jäsennumeron, ilmoittakaa killan sihteerille: sihteeri@takilta.fi , tämän jälkeen odottakaa rauhallisesti.Terveisin,Ylläpito
Otsikko: Re: Jäsenalueelle pääseminen
Kirjoitti: JoPo - Lokakuu 19, 2015, 13:12
Pelkästään jäsennumeron lisääminen ei takaa pääsyä jäsenosioon. Olen ottanut käytäntöön myös jäsenmaksujen tarkistuksen ja tämän vuoksi on tärkeää, että halukkuudesta jäsenosioon ilmoitetaan minulle (sihteeri@takilta.fi). Nimimerkin ilmoittaminen samalla myös helpottaa työtäni.
Otsikko: Vs: Jäsenalueelle pääseminen
Kirjoitti: Petroman00 - Tammikuu 15, 2019, 15:50
Jotakin meni vituiksi palstan päivityksen yhteydessä. Jouduin rekisteröitymään uudella nimimerkillä. Saas nähä, mitä seuraavaksi.
Otsikko: Vs: Jäsenalueelle pääseminen
Kirjoitti: JoPo - Helmikuu 01, 2019, 20:35
Päivitetään hieman :D

Jäsennumeroa profiilissa ei enää kysytä. Laita viesti allekirjoittaneelle (sihteeri@takilta.fi), ilmoita nimimerkkisi ja/tai spostiosoitteesi, millä olet foorumille rekisteröitynyt, niin tarkistan jäsenyytesi. Jos kaikki on kunnossa, myönnän pääsyn jäsenosioon.