Teline / pöytä aseen putsaukseen

Muut varusteet, ghilliet, vaatteet, reput, dragbagit...
Ohimeni
Posts: 83
Joined: Sun Feb 13, 2011 8:19 am

Re: Teline / pöytä aseen putsaukseen

Post by Ohimeni » Thu May 18, 2017 5:47 pm

Peränkävijä wrote:
Wed May 10, 2017 7:21 pm
Ohimeni wrote:
Wed May 10, 2017 5:50 pm
En ole keksinyt vikoja.

https://www.karkkainen.com/verkkokauppa ... l-pesuvati
Eihän tuo käy, se ei ole lainkaan taktinen tai muodikas. Jos tuon tekisi lutetiumista ja maalaisi ir-absorvoivalla maalilla niin jo vain kelpaisi.
Pitää muistaa myös tilanteen mukainen naamioituminen. Rakennettavassa ympäristössä musta"palju" rakennetussa mieluummin pinkkivati. Puupeltoon ehkä taimivakka.

Grs
Posts: 26
Joined: Tue Jan 13, 2015 10:48 pm

Re: Teline / pöytä aseen putsaukseen

Post by Grs » Mon Jun 19, 2017 2:38 pm

Itsellä vastaava mtm käytössä ja hyvin kestää yli 6kg kiväärin. Jos jotain parannettavaa pitäisi keksiä, niin joskus tiukkoja lappuja työntäessä olisi hyvä jos penkin saisi johonkin kiinni ja ehkä vielä jotkin lenkit millä ase pysyy penkissä kiinni. Olen kyllä pärjännyt ottamalla toisella kädellä aseen perästä jämäkän otteen. Monesti tiukan lapun sattuessa pieni kopautus puikon päähän saa homman taas liikkeelle. Muutenkin riski työntö alusta loppuun auttaa usein. Jos liike pääsee pysähtymään, niin saattaa vaatia kopautuksen, että lähtee taas menemään. Itsellä siis käytössä bore techin puikko, ohjuri, laput, nylon harja ja copper remover, sekä eliminator. Aineet vaikuttamaan lapuilla, hetken päästä nylon harjalla hankausta ja lisää vaikutus aikaa ja lopuksi puhtailla lapuilla piippu kuivaksi. Tuota sitten toistaen niin kauan, kunnes piippu on puhdas. Satunnaisesti saatan käyttää jb bore pastea kaverina, mutta harvemmin. Hyvä vinkki on laittaa limukkapullo piipun päähän. Itsellä paksuun piippuun piti hieman halkaista 1.5l pullon kaulaa, vaan nyt menee valuvat aineet ja likaiset laput siististi pulloon. Ja sanomalehti tukin päälle, kun tuo puikonohjurin aineen lisäykseen tarkoitettu levy meinaa falskata hieman saumoista. Mutta sen verran siisti toimitus, että teen homman joko keittiön pöydällä, tai olohuoneen lattialla. Vaatii kuitenkin aika reippaasti tilaa, kun puikko+ aseen mitta noin karkeasti.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests