Killan jäseneksi -hakuprosessi

Tällä keskustelualueella on tarkoitus käsitellä vain tarkka-ammuntaan liittyviä yleisiä asioita. Asiattomat viestit poistetaan.
Post Reply
User avatar
JoPo
Site Admin
Posts: 689
Joined: Wed May 06, 2009 2:22 pm
Contact:

Killan jäseneksi -hakuprosessi

Post by JoPo » Mon Nov 24, 2014 1:05 pm

Kerrattakoon vielä...

Päästäkseen Killan jäseneksi on jäsenyyttä haettava Reserviläisliitosta. Liitto lähettää puheenjohtajalle ja sihteerille ilmoituksen uudesta jäsenanomuksesta. Tämän jälkeen allekirjoittanut lähettää hakijalle muutaman kysymyksen, jotta hallitus voisi hieman kartoittaa hakijan ammuntataustaa.

Ilman vastauksia hakemuksia ei käsitellä, muttei myöskään ilman liitosta tullutta jäsenhakemusta. Ilmeisesti moni hakija on "löytänyt" kotisivumme, jossa nämä kysymykset on esitetty, sillä spostiini on tullut monta vastausta. Mutta... varsinainen jäsenhakemus liitosta puuttuu!

Huomatkaa, että "Yhdistys johon haluan liittyä" -alasvetovalikossa on "Tarkka-ampujakilta" valittuna, jotta liitto osaa kohdistaa hakemuksen oikeaan yhdistykseen.

Tämän jälkeen, kun liiton lähettämä hakemus on Killalle tullut ja hallitus vastausten perusteella hakijan hyväksynyt, lähettää Reserviläisliitto jäsenlaskun.

Kysymykset ym. muu info löytyy kotisivultamme: Jäseneksi liittyminen

Reserviläisliiton jäsenhakulomake

Jos nyt joku lukija tunnistaa itsensä siitä, ettei hakemusta liittoon ole jätetty, niin hopi hopi!! Muuten on turha huudella jäsenyyden perään... :/

User avatar
JoPo
Site Admin
Posts: 689
Joined: Wed May 06, 2009 2:22 pm
Contact:

Re: Killan jäseneksi -hakuprosessi

Post by JoPo » Sun Dec 21, 2014 10:24 am

JoPo wrote:Huomatkaa, että "Yhdistys johon haluan liittyä" -alasvetovalikossa on "Tarkka-ampujakilta" valittuna, jotta liitto osaa kohdistaa hakemuksen oikeaan yhdistykseen. Tämän valikon kanssa liitolla oli ongelmia, mutta ymmärtääkseni se on nyt korjattu.
HUOM! On ilmennyt tapauksia, joissa tähdellä merkityt pakolliset tiedot eivät ole olleet täytettyinä, minkä vuoksi jäsenhakemus ei ole mennyt läpi. Tällöin ei myöskään alasvetovalikko ole auennut.

User avatar
JoPo
Site Admin
Posts: 689
Joined: Wed May 06, 2009 2:22 pm
Contact:

Re: Killan jäseneksi -hakuprosessi

Post by JoPo » Sat Mar 19, 2016 10:41 am

Huomatkaa myös, että liiton sivulla oleva liittymislomake on tarkoitettu vain kokonaan uusille jäsenille. Mikäli olet jo jäsen jossain Reserviläisliiton yhdistyksessä ja haluat liittyä TA-kiltaan, ilmoita asiasta suoraan jäsenrekisteriin: jasenasiat@reservilaisliitto.fi.

Näin vältytään "tuplajäsenyydeltä", jolla on merkitystä myös jäsenmaksun suuruuteen.

Post Reply